Eszközeink
Bodytite

Alakformálás egyedi módon

Rádió frekvenciás zsíreltávolítás

A BodyTite forradalmian új zsíreltávolítás

A testkontúrozás az egyik legnépszerűbb esztétikai eljárás a kozmetikai beavatkozások közül. Az optimális megoldáshoz a zsírszövet legkevésbé veszélyes csökkentésére és a bőr maximális összehúzódására van szükség.

A BodyTite testkontúrozási eljárás rádiófrekvenciás energiát használ a zsír csökkentésére és a bőr összehúzására. A rádiófrekvenciás hullámok a belső kanültől a bőr felületén elhelyezkedő külső elektród felé haladnak. A rádióhullámok erősségét a bőr hőmérsékletének és a szövetek ellenállásának online mérése szabályozza. A kanül vége körül keletkező hő csökkenti a vérzés lehetőségét, elfolyósítja a zsírt, csökken a beavatkozás utáni fájdalom, véraláfutás és ödéma. Az egyenletes rádiófrekvenciás hővel érhető el a felesleges zsír csökkentése és a kontúrozás.

A zsírszövet párhuzamos folyósításának és levegőztetésének köszönhetően a BodyTite egy gyors, egyfázisú eljárás. A rostfalak és a bőr kollagénjének meleg hatására történő összehúzódása azonnali testkontúrozást eredményez, mely a következő 6 hónapban folyamatosan éri el a végleges eredményt.

Miért jobb ez az eljárás:

Nagy metszésekkel (hegekkel) járó műtéteket tudunk kiváltani néhány mm-es metszésekkel (has, derék, comb, fenék, felkar, toka)

A páciens számára elviselhetőbb műtét utáni időszak

A gyógyulási idő lerövidül

Bejelentkezés
 
Adatkezelési nyilatkozat - © Copyright - Medica Bellissima
e-Communication