Medica Bellissima
Dr. Nagy Éva

Dr. Nagy Éva bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos vagyok.

1981-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Szakvizsgámat bőrgyógyászat-nemigyógyászat és kozmetológia területén 1986-ban szereztem meg.

Első munkahelyem a XI. kerületi Bőr- és Nemibeteg Gondozó volt, ahol 11 évet dolgoztam.

Gyermekeim születése után néhány évet egy multinacionális cég tudományos munkatársaként töltöttem. Ez idő alatt számtalan tanfolyamon vettem részt, mely az esztétikában, szépészetben kínál megoldásokat: pl. ránckezelés, hónalji izzadás kezelése botox injekcióval, hialuronsavas ránctöltés és volumenpótlás, mezoterápia, dermarolles bőrfiatalítás stb.

Ezeket a technikákat azóta is sikeresen alkalmazom a magánrendeléseimen. Jelenleg a XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat Szakrendelőjében rendelek, a területi betegellátásban veszek részt. Két helyen folytatok magánrendelést: a VII. kerület, Akácfa u. 54. alatt, a DE-MAX rendelőben, valamint az I. kerületi Zsolt u. 4.-ben található EVITAL park szalonban.

Bőrbetegségek gyógyításával és esztétikai beavatkozásokkal foglalkozom. Nemibetegekkel pályafutásom elején a Gondozóban dolgoztam, azóta egyik munkahelyemen sem. Tagja vagyok a Bőrgyógyász szakmai kollégiumnak és a Magánbőrgyógyászok Egyesületének. Rendszeresen látogatom a hazai és a külföldi tudományos rendezvényeket, különösen az esztétikával foglalkozókat.

Bejelentkezés
 
Adatkezelési nyilatkozat - © Copyright - Medica Bellissima
e-Communication