Szolgáltatásaink
Mellkorrekciók

Mellkisebbítő műtét

A túlságosan nagy méretű emlők fizikai-, esztétikai és lelki problémákat okozhatnak.
Hát- és vállfájdalom, szövetekbe bevágó melltartó pánt, bőr-hygienes problémák (pl. ekcéma, bőrgomba), korlátozott sportolási lehetőségek és bizonyos partnerkapcsolati gátlásosság lehetnek a következmények. A túl nagy mellek súlyuknál fogva megnyújtják az őket felfüggesztő bőrt, s ezáltal lógó helyzetbe kerülnek.
Egy mellkisebbítő műtét mindezeket a gondokat megoldja és egy új életminőséget biztosít a az érintett hölgynek.

Mellnagyobbítás

Sok nő számára a mell a nőiesség szimbóluma. Amennyiben túl kicsi, nem kellően formás, vagy laza, megereszkedett, úgy kisebbségi érzésekhez vezethet, ami mind a magánéletet-, mind a szakmai karriert érzékelhetően befolyásolja. Emiatt sokan fontolgatnak mellkorrekciós műtétet.

A következő lehetőségeket ajánljuk:

Mellnagyobbítás implantátummal

A mellnagyobbító műtét kivitelezhető egy a mell alatti redőben ejtett alig látható metszésen keresztül, vagy a mell bimbóudvarának szélén ejtett félköríves metszésen át, ami elsősorban a páciens egyéni adottságaitól függ (a bimbóudvarnak kellően nagynak kell lennie). Az előzetesen az orvos és a páciens által közösen kiválasztott szilikon protézis beültetésére több módszer áll rendelkezésre: vagy a mirigyállomány mögé, de a mellizomzat elé, vagy a mellizomzat mögé helyezhető. Választható további lehetőségként kínálkozik egy kombinált megoldás: a protézis felső része izom mögé-, alsó része mirigy mögé kerül beültetésre („Dual plane” módszer). Izom mögé történő beültetés esetén a műtét utáni időszak valamelyest több fájdalommal és kellemetlenséggel jár, azonban mindenek előtt a vékony testalkatú hölgyeknél, hosszú távon jobb eredményt ad.


Bejelentkezés
 
Adatkezelési nyilatkozat - © Copyright - Medica Bellissima
e-Communication