Smink tetoválás

A Quanta System Q-Plus UltraLight orvosi lézerberendezésével, hatékonyan és kíméletesen távolítható el a nem megfelelő vagy a már nem kívánatos sminktetoválás.

Hatékonyan alkalmazható sötét tetoválófesték (kék, indigó, barna, fekete) illetve piros tetoválófesték eltávolításra egyaránt.

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL?

A lézerfény a tetoválófesték szemcséiben nyelődik el, apró részecskékre bontja azokat, majd a nyirokkeringéssel távozik is a bőrből. A szövetek nem sérülnek, így minimális a hegképződés lehetősége.

Figyelemmel kell lenni arra, hogy az olcsó távol-keleti berendezéseknél előfordul a hegképződés a nem egyenletes energialeadás a szövetek felforrósításának következtében!

A KEZELÉS IDŐTARTAMA:

Körülbelül 6-40 percig tarthat. A kezelt terület a festéktől függően besötétedhet, a bőr legfelső rétege kifehéredhet, illetve minimális helyi duzzanat keletkezhet, enyhe égő érzéssel, ami 30-120 percen belül megszűnik.

A tetoválás elhalványodása 3-8 hét alatt következik be, ezt követheti egy újabb kezelés a végleges eredmény eléréséhez.

A kezelések száma 2-10 alkalomra tehető a tetoválástól függően.

A beavatkozás előtt a kezelni kívánt terület lehűtésre kerül, majd minimális csipkedő érzés mellett 6-40 perc alatt megtörténik a lézeres kezelés.

Kezelés előtt
Első kezelés után 2 órával.
Pár nap múlva besötétedhet,
3-8 hét alatt elhalványul.


A KÉSZÜLÉK EGYÉB FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI:

bőrfiatalítás, keloid kezelés, seprűvéna kezelés, hemangioma eltávolítása, a nemkívánatos szőr végleges eltávolítása

Bejelentkezés
 
Adatkezelési nyilatkozat - © Copyright - Medica Bellissima
e-Communication