THREAD (Szálbehúzás)

A thread lifting, szálas kontúrozás a legújabb módszer a megereszkedett bőr feszesítésére. Az arc, a toka és a nyak megereszkedett bőrének megemelésére alkalmas technika. A beültetett felszívódó szálak anyaga azonos az évtizedek óta biztonsággal használt sebészi felszívódó varróanyagokkal, melyek teljes mértékben lebomlanak a szervezetben. Finom, mégis látványos eredmények érhetőek el ezzel a technikával.

Az arc illetve a kezelt terület természetes vonásai megmaradnak, csupán visszakerülnek a helyükre . Igen nagy előnye, hogy nem keletkezik heg és minimális a felépülési idő. A thread lift legalkalmasabb a megereszkedett arcbőr, toka és nyak, lógó felkar és has korrekciójára.

30 - 50-es korosztály számára a legideálisabb választás. Érdemes már egészen korán a kötőszöveti rost vesztés első jeleinél beavatkozni és leállítani a folyamatot.

A beültetett szálak nem csupán emelnek, hanem a kollagénindukciós hatásuknál fogva olyan irányba feszítik a bőrt, amilyen irányba bekerülnek. A behúzott szálak körül új kötőszövet képződik, amely azután is helyén, feszesen tartja a bőrt, miután a szálak felszívódtak. A bőr hosszan, a kezelést követően 1,5 - 2 évig is feszes és fiatalos marad.

A kezelések ismétlésével, a hatás fokozható az ismétlő kezelésnél már kevesebb szál beültetése szükséges.

A beavatkozás érzéstelenítés nélkül vagy helyi érzéstelenítés mellett végezhető, egy órát vesz igénybe, a beültetett szálak mennyiségétől függően. A hatás a kezelést követően észlelhető, de a végleges eredmény hónapokkal a kezelés után látható, a kollagénindukció létrejöttét követően.

Bejelentkezés
 
Adatkezelési nyilatkozat - © Copyright - Medica Bellissima
e-Communication